Despre Noi

 
Compania ECOSRUB a fost fondată în anul 1996. Activitatea principală fiind construirea caselor din lemn, grinzi lipite (jurnal). Casele din grinzi lipite păstrează toate beneficiile în construcțiile din lemn, nu crapă și nu se deformează. Durata de construcție este de 3 luni după care primiți casa “la cheie”. Construcția se face din materiale de înaltă calitate, în special din diferite tipuri de lemn.

Compania ECOSRUB are un ciclu complet de prelucrare a lemnului, de o înaltă precizie și tăiere. Uscarea lemnului se realizează în camere special amenajate pentru uscare cu o capacitate de 60 m3.

Mașini Great Park versatile, utilizează materiale și componente de cea mai bună producție străină, combinată cu o experiența de producție timp de 12 ani în prelucrarea lemnului, ceea ce  permite construcția oricărui tip de configurație și complexitate.

Aria de producție a organizației noastre ne permite de a face produsele de dimensiuni non-standard, efectuarea comenzilor exclusiviste.

 

De ce sa alegi Ecosrub.md?

Firma noastra poate asigura si executa proiecte de la zero. Avem nevoie doar de ideile si cerintele clientului.

Va puteti alege un proiect din sesiunile: case lemn, cabane lemn, terase lemn, foisoare lemn sau case conventionale pentru care avem calculate toate preturile si va putem oferi orice detaliu despre acestea.

De asemenea ne puteti trimite o schita sau un proiect cu cotatiile aferente, acestea fiind preluate de specialistii nostri proiectanti in vederea calcularii unui pret estimativ sau a modificarii acestora.

7 etape de control al calitatii

Productie proprie

Elaborare proiecte la Cheie

Peste 20 ani de experienta

Garantie

Cele mai avantajoase preturi de pe piata!